Hazard (53)
    Fàbregas (85)
  • Arsenal 1

Giroud (90+1)

Olivier Giroud scoret sitt første mål mot Chelsea, men det var langt fra nok til å temme rivalene.

Med svært mye på spill for The Gunners, og ikke minst sjokktapet mot Watford på tirsdag i mente, var det en positiv start for de rødhvite på Stamford Bridge. De presset på de første ti minuttene, og var på hugget idet vertene gjorde feil.

Dessverre skulle ikke presset holde særlig lenge. Drøyt femten minutter spilt glapp det bakover for Arsenal, og et innlegg fra Chelseas høyreside ble først headet i stolpen av Diego Costa, og Marcos Alonso headet inn 1-0 på returen. Tilbakevendte Hector Bellerin ble involvert i begge duellene, og i duell nummer to gikk spanjolen rett i bakken etter at han fikk en saftig albue rett i ansiktet av sin landsmann Alonso.

Etter scoringen tok hjemmelaget over så å si alt av banespill, og Arsenal slet med å skape noe som helst offensivt. I stedet ble det mer rom å boltre seg i for Antonio Contes menn, uten av de helt store mulighetene kom.

Åtte minutter før pause, på en av Arsenals mange cornere, fikk innbytter Gabriel Paulista (som kom inn for skadede Bellerin) en eventyrlig mulighet til å stange inn utligningen, men brasilianeren headet mitt på Chelsea-keeperen.

Med «bare» 1-0 til pause skulle man både håpe og tro at Arsenal ville bruke dette som motivasjon til å gi en enda bedre oppvisning etter hvilen. Dessverre ville ikke Eden Hazard gi sine erkerivaler fra Nord-London få noen god opplevelse på brua.

Etter først å ha fintet ut Laurent Koscielny, så ristet av Francis Coquelin, deretter rundet Koscielny en gang til, banket belgieren inn 2-0 for de blåkledde.

Chelsea hadde full kontroll på oppgjøret, og fem minutter før full tid forærte Petr Cech en gavepakke til sine gamle lagkamerater. På et tilbakelegg spilte tsjekkeren ballen rett til tidligere Arsenal-kaptein Cesc Fabregas, og spanjolen lobbet ballen kontrollert inn i det åpne buret. 3-0.

Olivier Giroud sørget for en trøstescoring, og sitt første mål mot Chelsea, på overtid, men det var «way too little, way too late» for Wengers mannskap, og Chelsea tok en fullt fortjent seier.