• Arsenal 3

Rob Holding (33)
    Alex Oxlade-Chamberlain (50)
    Chuba Akpom (56)

Natt til mandag (norsk tid) rundet Arsenal av sin USA-turné på vestkysten av landet. Da spilte de mot mexikanske Chivas på LA Galaxys hjemmebane, bare to dager etter de slo MLS All-Stars 2-1.

Oppgjøret ble ekstra spesielt for nysigneringen fra Bolton, Rob Holding, som scoret sitt aller første mål for The Gunners. Forsvarsspilleren tok ned en stuss fra Calum Chambers, som la ballen tilbake til sin stopperkollega etter et langt frispark. Da var 21-åringen nådeløs og satte inn kampens første mål.

Fem minutter etter pause doblet Alex Oxlade-Chamberlain ledelsen. Engelskmannen gjorde alt selv, og fulgte opp scoringen mot MLS All-Stars i helgen med en ny fin scoring.

De som er internettmedlem hos Arsenal.com kan se høydepunkter fra kampen her!

Også unggutten Chuba Akpom gjorde som han gjorde mot stjernelaget fra MLS. Etter å ha blitt byttet inn etter pause, bruke han bare drøye ti minutter på å bemerke seg.

Et strøkent innlegg fra hjemkomne Mathieu Debuchy på høyresiden gjorde jobben enkel for spissen, som satte sitt andre mål på to kamper i USA.

Debuchy var senere involvert i et nytt mål drøye kvarteret før full tid - denne gangen dessverre feil vei. Franskmannen felte da Angel Zaldivar i egen boks, som tok straffen selv og scoret sikkert mot innbyttekeeper Emiliano Martinez.

Arsenal hadde derimot full kontroll mot den mexikanske toppserieklubben, og sikret seg en komfortabel 3-1-seier før de vender snuten mot Skandinavia og Stavanger. Fredag 5. august er det nemlig duket for et høyinteressant oppgjør på Viking stadion, når Kjell Jonevrets menn får besøk av The Gunners.