Raphinha (34)
    Torres (88)

Tilskuerne på SoFi stadium ble vitne til hele åtte scoringer mellom Arsenal og Barcelona.

Som en aller siste test før USA-turneen var over, skulle Arsenal måle krefter mot selveste Barcelona.

Spenningen til kampen, til tross for at det "bare" var en treningskamp, hadde blitt bygget høyt opp - og lagene leverte varene for et spent hjemmepublikum på SoFi stadium.

Barcelona kom best i gang og tok ledelsen allerede før syv minutter var spilt.

Et innlegg fra Abde Ezzalzouli nådde frem til Raphina, som ikke maktet å overliste Arsenal-keeper Aaron Ramsdale. Sisteskansen måtte derimot gi retur, og der stod Robert Lewandowski akkurat på rett plass til rett tid.

Den polske spissen fikk en enkel jobb med å sette inn kampens første scoring.

Bukayo Saka sørget derimot for at lagene var like lagt fem minutter senere, etter at han hadde snappet opp en ball fra et sløvt Barcelona-forsvar.

En feilpasning av Ben White ble stoppet av spanjolenes forsvar, men tidligere Chelsea-spiller Andreas Christensen mistet ballen til Saka inne i eget målfelt.

Dermed 1-1; kampen fremdeles bare 12 minutter gammel.

Midtveis ut i 1. omgang kunne Saka ha sendt Arsenal i ledelsen etter at The Gunners hadde fått tildelt et straffespark, men fra krittmerket satte den unge engelskmannen ballen for sin høyre stolpe - mens Andre ter Stegen sprellet i det andre hjørnet.

Da ble det ekstra tungt da Raphina skrudde inn et frispark rundt halvtimen spilt i Los Angeles.

Ved første øyekast så det ut som at Ramsdale ble fullstendig tatt på sengen, men med en ny titt på TV-bildene kunne man se at Martin Ødegaard, på ytterste del av muren, akkurat ikke klarte å stå imot nok til å avverge avslutningen.

Istedenfor sneiet ballen høyrearmen hans, før ballen ble styrt inn i lengste hjørne.

Heldigvis skulle både Saka og Ødegaard gjøre opp for seg.

Like før pause vippet Saka inn et innlegg mot bakerste stolpe, i retning Ødegaard. Arsenal-kapteinen forsøkte å heade ballen mot mål, men retningen så ut til å gå til side for stolpen.

Det gjorde derimot ingenting, for på streken stod en årvåken Kai Havertz og tuppet inn 2-2 for de rødkledde.

Lagene gikk til pause med to scoringer hver, men det skulle ikke gå mer enn ti minutter av 2. omgang før de 70,223 fremmøtte skulle bli vitne til enda flere scoringer.

Med fire forsvarere rundt seg gjorde Leandro Trossard alt selv da han driblet seg fri på venstresiden. Fra 13-14 meters hold banket belgieren til med godfoten og ballen sneik seg inn i det lengste hjørnet.

Nydelig scoring av Arsenals nummer 19!

Tyve minutter senere var 28-åringen på plass igjen. Et perfekt innlegg fra Kieran Tierney på venstresiden landet perfekt i løpebanen til Trossard. På hel volley satte den tidligere Brighton-spissen høyrefoten til, og banket inn 4-2 med innsiden av foten.

Med knappe tre minutter igjen på klokken reduserte Barcelona til 4-3 etter at Ferran Torres snek seg fri på høyresiden og satte ballen iskaldt forbi Ramsdale.

Arsenal hadde derimot én scoring til i seg - og for en scoring det var.

Et langt oppspill på Gabriel Martinelli ble flott lagt igjen til Fabio Vieria. Portugiseren la ballen til rette med ett touch, før han stilte inn venstrefoten og skrudde ballen kontant inn i det lengste hjørnet.

Uten tvil kampens vakreste mål blant de åtte.

Det ble det siste som skjedde i Arsenals USA-turné, for laget satte seg på flyet hjem til England rett etter sluttsignalet gikk.

Nå venter én siste test når Arsenal skal opp mot Monaco i Emirates Cup, før Manchester City venter i Community Shield.