Nketiah (72)
  • Fulham 2

Pereira (1)
    Palhinha (87)

Etter en sjokkstart snudde Arsenal kampen, men rotet bort seieren i sluttminuttene.

For tredje gang på et kalenderår havnet Arsenal under i åpningsminuttet - alle på eget gress. Dette skjedde både mot Bournemouth (mars) og Southampton (april).

Denne gangen var det en stygg feilpasning av Bukayo Saka som ble snappet opp av Andreas Pereira som enkelt kunne utmanøvrere Aaron Ramsdale, som stod langt ute fra streken sin.

Dermed ble det en real kalddusj fra start på Emirates stadium, men Arsenal skulle klare å kjempe seg inn i kampen igjen.

Etter å ha frustrert Arsenal til pause, hvor The Gunners ikke maktet å liste seg forbi tidligere lagkamerat Bernd Leno, måtte de virkelig gasse opp i 2. omgang.

Det som skulle endre hele kampen var at Fabio Vieria kom inn fra benken for å erstatte nyankomne Kai Havertz.

Litt over ti minutter etter innhoppet skaffet portugiseren straffespark for Arsenal, som Bukayo Saka sikkert satte i buret.

Like etterpå snudde en annen innbytter, Eddie Nketiah, kampen på hodet. Spissen kom seg fri i feltet og tuppet inn et innlegg av nevnte Vieira. 2-1 til Arsenal!

Mulighetene til å snu kampen tilbake så bortimot umulig ut for Fulham da Calvin Bassey fikk sitt andre gule kort for dagen i det 82. spilleminuttet.

Mikel Arteta og co hadde, egentlig, fullstendig kontroll på kampen, men noen få minutter før full tid glapp det igjen bakover.

Et hjørnespark ble slått inn på fremste stolpe, og der hadde ingen plukket opp Joao Palhinha. Portugiseren prøvde lykken og banket inn 2-2 for de hvitkledde.

Overtiden så muligheter for begge lag til å stjele alle poengene, men London-duellen endte med en broderlig fordeling av poengene.

Det vil nok Arteta føle var to poeng tapt, snarere enn et poeng vunnet.

Skuffelsen må derimot legges bort raskt, for allerede neste helg venter en tøff utfordring når Manchester United kommer på besøk søndag kveld.