Jorginho (str 48)
    Martinelli (85)
    Havertz (89)

Arsenal cruiset inn til seier mot det amerikanske all-starlaget.

Det tok bare fire og et halv minutt før Jorginho fant en stor luke i MLS-lagets venstre forsvar.

Der hadde Bukayo Saka startet et løp og kunne forsere rett frem mot målet til Roman Bürki.

Ballen havnet i beina til Gabriel Jesus på hjørnet av 16-meteren som, med en lekker avslutning, skrudde ballen inn i keepers høyre hjørne. En vakker scoring av brasilianeren!

Midtveis i 1. omgang var det en ny langpasning, denne gang fra høyreback Ben White, som fant Saka på høyrekanten.

Saka fikk spilt inn til en umarkert Leandro Trossard som ventet utenfor 16-meteren til MLS-laget.

Med et par velvektede touch, la belgieren ballen perfekt til rette og smadret ballen inn i keepers venstre hjørne.

Nok en vidunderlig scoring av Arsenal, som i dette øyeblikket hadde full kontroll på kampen.

Det ble den siste scoringen før pause, men The Gunners hadde mer krutt igjen i kanonene.

Rett fra avspark etter sidebyttet spilte Jesus ballen rett opp i hånden til Tim Parker inne i hjemmelagets målboks.

Dommeren pekte derfor bestemt på straffemerket, og Jorginho tok ansvar.

Italieneren gjorde ingen feil - han skøyt til høyre mens keeper stod stille. 3-0 til Arsenal!

Med knappe 6-7 minutter igjen å spille fikk innbytter Martin Ødegaard slått en eventyrlig bakromspasning mot en annen innbytter: Gabriel Martinelli.

Sistnevnte fikk så å si en hel banehalvdel å løpe på før han dro seg innover mot mål.

På lignende vis som klubbhelt Thierry Henry dro brasilianeren seg inn fra venstresiden og curlet ballen sikkert inn i det lengste hjørnet.

Tekstbokangrep fra Arsenal, som med det trygget ledelsen til 4-0.

Siste ord i kampen var det derimot en nykommer som skulle få.

Han satte en noe uønsket rekord med null poeng i volleyskudd under en showkonkurranse dagen før kamp, men på selve kampen viste Kai Havertz hva som bor i ham.

Et god innlegg fra Marquinhos, slått inn fra høyresiden, falt perfekt på brystet til sin tyske lagkamerat.

Etter å ha dempet ballen hamret Havertz til fra hjørnet av femmeteren og dundret inn kampens femte scoring.

Det fastsatte også sluttresultatet til 5-0.

Solid oppvisning av Arsenal, som definitivt leverte varene mot MLS All-stars.

Nå venter en, trolig, vanskeligere test når Manchester United er neste motstander på Arsenals USA-turne.

Den kampen spilles på MetLife Stadium førstkommende lørdag med avspark 23:00 norsk tid.