• Arsenal 2

Martinelli (45+4)
    Jesus (53)

Arsenal sikret seg tre viktige poeng på Ramon Sanchez Pizjuan.

Et skuffende tap mot Lens sist runde betydde at Arsenal burde slå kraftig tilbake mot, den antatt, sterkeste motstanderen i Champions League-gruppen vår.

Gabriel Martinelli var særdeles motivert for å få sin første CL-scoring allerede før åtte minutter var spilt, da han ble spilt flott gjennom av landsmann Gabriel Jesus.

Brasilianeren kom alene gjennom mot Ørjan Håskjold Nyland, men den norske landslagsmålvakten fikk avverget situasjonen med en god benparade.

En jevn og tett kamp så ut til å ebbe ut i en målløs affære halvveis, men tre minutter på overtid vartet den nevnte brasilianske duoen opp med magi på Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla.

En perfekt utført Cruyff-vending av Jesus sendte to Sevilla-spillere godt inn i pølsebua, før han tredde Martinelli rett gjennom midtforsvaret.

Sergio Ramos og Jesus Navas forsøkte desperat å henge med på tempoet til Arsenals nummer 11, uten hell. Martinelli rundet så Nyland før han satte ballen iskaldt i det tomme buret.

Vakkert av Arsenal-angriperen.

Med ledelsen til pause kunne Mikel Arteta og co puste litt lettere etter sidebyttet, men Jesus ville ha enda et sikringsnett å gå på.

Drøye sju og et halvt minutt ut i omgangen dro spissen seg inn fra venstresiden og curlet ballen iskaldt opp i det lengste hjørnet - utakbart for Nyland.

Sevilla redusert til 1-2 bare fem minutter senere da Nemanja Gudelj stanget inn et hjørnespark.

Det nærmeste vertene kom en utligning var et bokseforsøk av keeper David Raya, som spanjolen nesten holdt på å slå inn i eget nett. Heldigvis for 28-åringen gikk ballen over tverrliggeren.

Dermed klarte Arsenal å ro i land en viktig trepoenger, som sender The Gunners opp på toppen av gruppe B etter halvspilt gruppespill.