Returnerer til spansk fotball

Av: Jostein Solstad 19.08.17

Gabriel Paulista ble i forkant av kampen mot Stoke, klar for spanske Valencia.

Etter to og et halvt år i klubben forlater Gabriel Paulista de røde fra Nord-London til fordel for den spanske storklubben Valencia.

Gabriel, som kom fra Villareal til Arsenal i januar 2015 rakk å spille 64 kamper for Arsène Wenger sitt mannskap. Hans Arsenal karriere har vært preget av store variasjoner i prestasjonene. De verste kampene til Gabriel så var hodemiss og posisjoneringsfeil en gjenganger, men i de beste kampene var han nærmest ustoppelig med sine susende taklinger og kompromissløse stil.

Særlig FA-cup semifinalen mot Manchester City har mange utpekt som den beste kampen han har spilt i Arsenal-drakten. I sin tid i Arsenal så vant Gabriel to FA-cup titler, og to Community Shield.

Jeg håper Gabriel får ut sitt potensial oftere i Valencia enn han gjorde i Arsenal. Det er ingen tvil om at Gabriel på sitt beste hadde vi hatt bruk for, men variasjon i prestasjonene gjør at vi bør lete etter andre alternativer. Gabriel blødde alltid for drakta når han spilte, og vil av meg bli husket for hans enorme glede for å spille for Arsenal, og hans vinnerskalle (på godt og vondt).

Vi ønsker Gabriel lykke til i Valencia!

 

Ohh to, ohh to be, ohh to be a Gooner!!!

Stoke City 1

Rodriguez (47)

Arsenal 0