Greit videre i ligacupen

Av: Joakim Rødven 26.09.18

Brentford maktet ikke å stoppe kanonene fra Nord-London.

Arsenal fikk en relativt grei trekning i den tredje runden av ligacupen, eller Carabao Cup som turneringen heter med sponsornavnet sitt.

Brentford, som kjemper om å snike seg inn blant topp seks i Championship burde være en relativt grei oppgave på eget gress – så ble det også.

Unai Emery valgte å gi noen spillere en sjanse til å få seg ettertraktet spilletid, til tross for at han fremdeles stoler på en hard kjerne i troppen.

Og det tok ikke lang tid før kampens første scoring skulle komme. Allerede etter nøyaktig fire minutters spill fikk Danny Welbeck hull på byllen, da spissen stanget inn et innlegg i det lengste hjørnet.

Engelskmannen var en stor trussel for Brentford-forsvaret i førsteomgang, og med 36 og et halvt minutt på kampuret fikk han plassere inn et nytt innlegg fra venstresiden. 2-0!

Et perfekt slått frispark av Alan Judge sørget for litt spenning i kampen igjen da han reduserte til 1-2 med en halvtime igjen av kampen, men det skulle bli Arsenals kveld.

Inne i overtiden gjorde Alexandre Lacazett jobben selv og banket inn kampens fjerde scoring (tredje for Arsenal) og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

En nokså komfortabel kveld for The Gunners, som kan rette fokus mot Watford kommende lørdag.

Trekningen av fjerde runde av ligacupen gjøres lørdag 29. september klokken 22.00 (norsk tid).