Emery: kan signere 0-2 spillere

Av: Joakim Rødven 29.01.19

Arsenal-sjefen sier det ikke er umulig med nye ansikt i januar, men regner med mer aktivitet til sommeren.

I forkant av oppgjøret mot Cardiff tirsdag kveld avslørte Unai Emery at det ikke er umulig at det kommer et nytt ansikt eller to inn dørene på London Colney før vinduet stenger torsdag kveld.

- Det kan komme alt fra null til to spillere, forteller spanjolen.

Det er likevel først til sommeren at Emery regner med at man vil få se justeringer i troppen.

- Vi har muligheter til å kjøpe spillere av høy kvalitet for å hjelpe oss.

- For øyeblikket er det et vindu åpent nå, men klubben har fortalt meg at akkurat nå er det ikke en god tid for å kjøpe spillere. Til sommeren har de derimot sagt at det vil bli annerledes. Da kommer vi til å ha gode muligheter til å bruke mer penger på spillere.

Den nye Arsenal-sjefen peker på at det er et vanskelig marked i januar måned.

- Om vi for eksempel ser på andre lag, er det veldig krevende. Chelsea hentet Gonzalo Higuain samtidig som Alvaro Morata gikk ut. De andre lagene? Ingenting fra Liverpool, fra Man City, fra Man United... Vi er også i samme situasjon. Det er vanskelig å finne spillere i dette vinduet som er bedre enn de vi har.

47-åringen sier han er fornøyd med de spillerne han har i dagens tropp.

- Vi har nok spillere til å oppnå gode resultater i Premier League og i Europa League. Det er enkelt å be om nye spillere, men jeg liker best å jobbe med de spillerne jeg har. Min jobb er å jobbe med de spillerne jeg har og jobbe mot felles mål med den gruppen spillere.