Silly season 2019: januarvinduet

Av: Joakim Rødven 15.01.19

Rykter og overganger for Arsenal i januarvinduet 2019.

Oppdatert: 28. januar 2019.

* Arsenals jakt på Denis Suarez skal ha strandet. De er likevel håpefulle for å kunne signere Barcelonas brasilianske Malcom (21) før vinduet stenger på torsdag.

* Inter Milan skal være interesserte i å låne Mesut Özil resten av sesongen, men det er noe Arsenal bare vil gå med på om de betaler halve lønna.

* I tillegg til West Ham er Arsenal interesserte i Villarreals spanske midtbanespiller Pablo Fornals (22).

 

 

Spillere inn:

Ingen ennå.

Spillere ut:

Ingen ennå.

Spillere på utgående kontrakt:

Petr Cech (legger opp til sommeren)
Stephan Lichtsteiner
Nacho Monreal (ryktes å bli forlenget til 2020 gjennom klausul i kontrakten)
Aaron Ramsey (sies å være klar for Juventus, selv om det ikke er bekreftet av klubbene selv)
Danny Welbeck

Tidligere rykter:

* Aaron Ramsey skal ha signert en forhåndsavtale med Juventus, og vil gjennomføre den medisinske testen etter oppgjøret mot Chelsea. Avtalen til waliseren skal være verdt £300.000 i uken over fire år, som gjør ham til en av de best betalte britiske fotballspillerne.

* Arsenal skal være interessert i den portugisiske Fransisco Trincao (19). Angriperen spiller for tiden i SC Braga.

* Head Coach Unai Emery sier det har vært "primitive" samtaler med Barcelona om Denis Suarez, men at det vil bli vanskelig å få til en avtale i løpet av januar.

* Arsenals Unai Emery vil gladelig la Mesut Özil få gå for å frigjøre midler til å gjøre nye signeringer.

* På sin egen Twitter-konto la Mo Elneny ut en hilsen som kunne tolkes som et farvel. Egypteren har ikke fått mye tillit, og kan være på vei bort for å få spilletid.

* Om Juventus vil erverve Ramsey i januar, må de betale minst £18 millioner. Alternativet er å vente til sommeren for å få ham som bosmanspiller.

* Midtbanespilleren Denis Suarez (25) kan bli klar for en låneovergang til Arsenal fra Barcelona, om klubbene klarer å bli enige om en opsjon på en permanent overkant.

* Porto sin mexikanske midtbanespiller Hector Herrera (28), som er en "free agent" til sommeren, er på radaren til Unai Emery. Han kan være en erstatter for Aaron Ramsey.

* Arsenal kommer til å aktivere en klausul i kontrakten til Nacho Monreal, som gjør at 32-åringen er kontraktsbundet frem til sommeren 2020.

* Petr Cech offentliggjorte på sin egen Twitter-konto at han legger opp til sommeren, etter 20 år som profesjonell fotballspiller.

* Arsenal er interessert i kantspilleren Yannick Carrasco (25), men prislappen som den kinesiske klubben Dalian Yifang har satt på ham gjør det vanskelig for Unai Emery å hente ham uten å selge unna spillere. 

* Colombianske James Rodriguez er på utgående kontrakt og er for tiden på utlån fra Real Madrid til Bayern München. Arsenal kan potensielt få midtbanespilleren for bare £3 millioner om de vil kjøpe ham ut av låneoppholdet av Bayern.

* Sven Mislintat, Arsenal sin head of recruitment, kan allerede være på vei bort. Han skal etter ryktene vurdere sin egen fremtid i klubben, og Bayern München skal være interessert i tjenestene til mannen som fikk så mye ros for arbeidet sitt i Borussia Dortmund.

* Etter vrakingen av Mesut Özil i kampen mot West Ham på søndag, tweetet tyskeren "No matter what... put in the work" med et bilde av fysisk trening på klubbens treningsfasiliteter.