Status Silly-Season 30/1

Av: Trond Sæten 30.01.19

Drøye døgnet igjen nå - tar Emery grep?

Vi hiver oss bare til her – Guillem Balague skriver på Twitter at Denis Suarez vil gå på lån til Arsenal i dag. Han skal først fornye kontrakten med Barca med et år og lånet vil koste The Gunners €2,3 millioner. Velger Emery å kjøpe han til sommeren havner summen på €25 millioner, men det er ikke snakk om et obligatorisk kjøp. Samtidig har madamen til Suarez skrevet «Lykke til min elskede. Jeg er veldig glad på dine vegne, og for at jeg får dele denne erfaringen med deg», på Instagram i dag. Done deal?

Kristof Terreur melder at Yannick Carrasco var tilbudt Arsenal tidligere i vinduet, men at interessen fra klubben var middelmådig – men nå skal pipa ha fått en ny tone. Carrasco har ikke dratt til England, men «holder alle muligheter åpne». Vingens nåværende klubb, Dalian Yifang, vil ha erstatter på plass før man slipper spilleren. Om Perisic går til Arsenal, kan det fort bli italiensk Serie A på den tidligere Atletico Madrid-spilleren. SkySports melder om nylig interesse for belgieren siden Internazionale på sin side nekter å slippe Ivan på lån.

The Mirror melder om at PSG på ingen måte slipper Christopher Nkunku til Arsenal før en erstatter er på plass. I går ble Leandro Paredes klar fra Zenit St. Petersburg og har nå rettet kikkerten mot Evertons Idrissa Gueye.

The Sun skriver at Arsenal på nytt skal kontakte Napoli å forhøre seg om høyrebacken Kevin Malcuit.

Arsenal er en av flere klubber som skal ha fattet interesse for kriserammede AS Monacos unge midtbanespiller Youri Tielemans. West Ham, Newcastle og Leicester skal alle følge med på situasjonen her, og SkySports mener det er sistnevnte lag som sitter med de beste kortene i skrivende stund – samtale mellom spiller og klubb skal være positive.

Den som lever får se!

Gooner till I Die!