Frekk hælflikk av Eddie Nketiah satte punktum på tremålsseier mot AFC Wimbledon.

Mange kjenner nok igjen Wimbledon-navnet fra da Egil "Drillo" Olsen var manager rundt tusenårsskiftet.

Nåværende utgave av AFC Wimbledon ble startet opp i 2002 som en utbrytergruppe da klubben ble satt under administrasjon, endret navn til MK Dons og etablerte seg i området Buckinghamshire som ligger 97 kilometer nord for Wimbledon-området.

League One-klubben jager opprykk til Championship, så da de fikk muligheten til å vise seg frem på Emirates stadium hadde de absolutt ingenting å tape.

Men det skulle bli en tung kveld for de blåkledde.

Allerede før 10 minutter var spilt hang forsvarsrekken ikke med og en lynhurtig Gabriel Martinelli ble feid over ende inne i 16-meteren.

Soleklar straffe til Arsenal som Alexandre Lacazette tok ansvar for å ta. Franskmannen sendte keeper til venstre og satte ballen sikkert til høyre. 1-0!

Arsenal skapte to virkelig store sjanser til før sidebyttet, men ballen ville ikke inn mellom stolpene.

I 2. omgang hadde Thomas Partey et tungt skudd fra distanse, men Nik Tzanev var med på notene og fikk slått ballen vekk fra mål.

Farligere ble det da kampen bikket inn i det 77. spilleminuttet.

The Gunners rullet opp fra venstre til høyre, og Lacazette fikk spilt ballen innover i feltet igjen - i retning Bukayo Saka. Gjestene fikk ikke klarert ballen langt nok unna og Lacazette fikk en ny sjanse.

Denne gangen siktet han på Emile Smith-Rowe, som på første touch banket inn 2-0 med venstrefoten.

Jubelen hadde knapt stilnet før Mikel Artetas utvalgte var frempå igjen. Etter å ha blitt stoppet i første bølge bet spillerne seg fast på siste tredjedelen av banen.

Ballen havnet til slutt ute hos Cedric Soares, som med et godt innlegg siktet seg inn på Eddie Nketiah.

Spissen fikk ballen litt bak seg, med vartet opp med en sylfrekk hælflikk og satte både påpasseren og keeperen ut av spill. En lekker scoring, 3-0 og takk for kaffien.

Arsenal ruller videre i Ligacupen og er klare for 4. runde om drøyt 5 uker.