Nyhetsbrev august.

Av: Ronny Madsen 17.08.22

Ettersom vår tilbyder i forhold til utsending av nyhetsbrev er stoppet pga manglende BankID/BankID mobil, så får vi pr nå ikke sendt noe mailer til våre medlemmer. Det er nye EU regler som har slått inn, så nettbutikker som ikke har god nok sikkerhet får man ikke handlet fra. Vi legger ut et forsinket nyhetsbrev her på nettsiden nå.

Årsmøte i august
Helgen 26-28. august blir det endelig årsmøte i London igjen, og vi gleder oss! Selve årsmøtet blir på Tollington i London fredag kveld, i tilknytning til hjemmekampen mot Fulham på lørdagen. Om du også ønsker å delta, ta kontakt på nestleder@gunners.no eller les mer på hjemmesiden www.gunners.no.

Årets Gooner
Under årsmøtet skal vi kåre Årets Gooner. I kommende The Gunners Post ble det ved en feil skrevet frist for å melde kandidater 1. september. Dette må være før årsmøtet 26. august. Send leder en e-post om du har forslag: leder@gunners.no.

Lotteri
Frem til årsmøtet kan du kjøpe lodd, der vi har en rekke flott premier – blant annet en Arsenal-drakt signert av selveste Martin Ødegaard. Du kan lese mer om hvordan kjøpe lodd på hjemmesiden www.gunners.no.

Kampbilletter
Ny sesong, nye kampbilletter! Vi minner om at man som medlem av Arsenal Norway kan søke om billetter gjennom supporterklubben. Mer informasjon om dette finner du på www.gunners.no/billetter.

Roller på valg
På årsmøtet skal det velges ny internettansvarlig, billettansvarlig og leder. Er dette noe for deg? Bli med på årsmøtet, eventuelt ta kontakt med leder Ronny Madsen per e-post: leder@gunners.no for mer informasjon!
 
The Gunners Post
Den første utgaven av TGP denne sesongen ble postlagt fredag 12. august. I denne utgaven følger det med fin kalender med terminliste i denne utgaven. Lommekalenderen rekker vi dessverre ikke å få med i denne utgaven, så de kommer i TGP 2 i høst. Husk at dere også kan lese The Gunners Post i PDF-format via medlemssiden på www.gunners.no. Hvis du kun ønsker å lese TGP digitalt, og ikke motta bladet i posten, kan du fjerne haken «jeg ønsker å motta medlemsbladet The Gunners Post» på medlemssiden.


 
I denne utgaven vil du blant annet kunne lese om:
- Hvordan ser terminlisten ut?
- Storscorer Miedema forlenger kontrakten
- Saliba tilbake i Arsenal for å kjempe om plassen