Thiago (56
    63) Müller (87)
  • Arsenal 1

Alexis (30)

Med 1-5 i sekken er Arsenal så godt som ute av sesongens Champions League. Er det snart slutten på Wengers tid i Arsenal spør alle seg etter kampen.

Vi Arsenal-fans har blitt vant til dette, å bli ydmyket og latterliggjort i Champions League. Gårsdagen var ikke et unntak dessverre. Arsenal er så og si ute av turneringen etter å ha blitt rundspilt etter alle kunstens regler onsdag kveld. 5-1 til hjemmelaget betyr at Arsenal må vinne med fire mål på Emirates om to uker. Det skjer ikke!

Allerede før kampen mener jeg laget var på bakbeina. Hvorfor starter ikke Welbeck kampen? Hvorfor sette Chamberlain ute på kant når han har storspilt sentralt de siste kampene? Hvorfor starter Coquelin, en spiller man helt klart kan se ikke er i form for tiden?

Det starter riktignok ikke så aller verst. Ja, Bayern gikk opp i ledelsen etter kun ti minutter, men med Alexis sin redusering var det 1-1 til pause og Arsenal hadde fått det viktige bortemålet. Nå måtte vel fokuset være på å holde dette resulatet i andre omgang å få med seg et godt utgangspunkt hjem til London?

Nei, slik skulle det ikke gå. Allerede etter fem minutter ut i andre omgang måtte kaptein Koscielny ut. Inn kommer Gabriel og plutselig går laget helt opp i limingen. Bayern gir seg ikke før de scorer fire til og nå begynner det virkelig å koke rundt Wenger.

Etter kampen virker franskmannen som en slagen mann, selvfølgelig. Man får et inntrykk at spillerne har gitt opp planen han har. De er ikke villige til å kjempe for sin manager lengre. Jeg sitter litt med følelsen slik det var rundt Chelsea i fjor. Spillerne presterte ikke for å få Jose Mourinho ut.

Det blir spennende å se hva som skjer de neste ukene. Noe må hvert fall endres.