Kampdetaljer

Slo Bayern etter straffer i Kina

Av: Jostein Solstad 05.07.17
  • Arsenal 1

    (str. 3)
    Alex Iwobi (90)
  • Bayern Munich 1

    (str. 2)
    Lewandowski (9)

Det så ut til å ende med sommerens første tap for Arsenal, helt til Alex Iwobi dukket opp på overtid.

Onsdag var det duket for sommerens tredje treningskamp for Wengers menn. Mannskapet hadde nå flyttet seg til Kina, der de skulle møte Bayern München i Champions Cup.

Bayern startet med et tilnærmet toppet lag, mens Arsenal lot ungguttene Bielik og Maitland-Niles starte sammen med et litt mer rutinert mannskap.

Allerede etter ni minutter felte Maitland-Niles Juan Bernat innenfor 16-meter, og det ble blåst straffe til Bayern. Robert Lewandowski dunket ballen i mål, og sendte Ancelotti sine menn i føringen.

Alexandre Lacazette hadde en kjempemulighet til å sette 1-1, men Tom Starke gjorde en fantomredning på Lacazette sin avslutning.

Mange bytter ble foretatt av begge lagene og det så ut til at det skulle ende med tysk seier, helt til Alex Iwobi dukket opp. Aaron Ramsey tittet opp og slo et perfekt innlegg til Alex Iwobi som elegant headet inn 1-1.

Kampen gikk da til straffesparkkonkurranse. Etter at Bernat, Alaba og Renato Sanches bommet på sine straffer så satte Iwobi Arsenal sin siste, og sikret Arsenal sin tredje seier av tre mulige i pre-season. Før dette hadde Aaron Ramsey og Nacho Monreal banket sine i nettet, mens Mohamed Elneny ikke klarte å overliste unge Früchtl i Bayern målet. 

Et lite skår i gleden var at Sead Kolasinac måtte ut med like før pause, med noe som skal ha vært grunnet sykdom. Forhåpentligvis er han raskt tilbake på banen igjen.

Neste kamp i Pre-Season er mot Chelsea i morgen. Kampen vises på TV 2 Sport Premium 2, og avspark er 13.40.

 

Ohhh Arsenal we love you!

Arsenal

Cech (Martinez 71)
Bielik (Bramall)
Elneny
Monreal
Maitland-Niles
Coquelin (Willock 46)
Xhaka (Ramsey 62)
Kolasinac (Nelson 42)
Özil (Iwobi 46)
Welbeck (Nketiah 74)
Lacazette (Walcott 46)

Bayern Munich

Starke
Rafinha
Hummels
Alaba
Bernat
Martinez
Tolisso
James
Muller
Ribery
Lewandowski.