Kolasinac (54)
    Iwobi (64)
  • Burnley 0

Det ble festfotball i Arsène Wengers siste kamp på Emirates som Arsenal-manager.

Etter nedturen i Europa League på torsdag var det bare snakk om å sikre at Burnley ikke forbipasserte Arsenal på den siste EL-plassen i serien, og med seier ville all tvil være feiet bort.

Tydelig med lite press på seg lot Arsenals spillere kreativiteten råde, og vartet opp med flott fotball allerede etter 14 spilte minutter.

Et hardt innlegg av Alex Lacazette ble kontant satt i mål av spisskollega Pierre Emerick Aubameyang.

Også Lacazette ville være med på leken i 1. omgang, og plasserte et nytt innlegg fra høyresiden sikkert i nettet inne i overtiden.

Etter pause var det bare snakk om hvor mye det skulle bli, og Sead Kolasinac banket inn 3-0 før ni minutter var spilt av den andre omgangen.

Alex Iwobi la på til 4-0 etter en avslutning limt opp i det nærmeste hjørnet, før Aubameyang satte inn sitt andre for kvelden et kvarter før full tid.

Hele 5-0 og en særdeles fint og god avslutning for Arsène Wenger i det som vil bli stående som hans siste kamp på Emirates Stadium som Arsenal-manager.

En tydelig rørt og følelsesladd manager tok etter kampen farvel med fansen. Vi har mye å takke for franske manager for de siste to tiårene. Merci, Arsène!