• Arsenal 1

Aubameyang (38)

Det ble en vakker avskjed med Arsene Wenger på John Smith's Stadium.

Det var duket for Arsene Wengers siste kamp som Arsenalmanager på John Smith's Stadium borte mot Huddersfield. Etter 0 (!) poeng på bortebane i 2018, fikk Arsenal endelig en 3-poenger.

Det var en fantastisk ramme rundt kampen med Huddersfieldfansen i ekstase over å ha holdt seg i Premier League og Arsenalfansen som var klare for å gi Wenger et siste farvel.

Huddersfield startet best med en stor mulighet etter kun 3 minutter som Ospina reddet fint.

Så etter 22 minutter skjedde det noe vakkert på John Smith's Stadium. Reklameskilt ble byttet til "Merci Arsene" og hele stadion reiste seg og hyllet Arsene Wenger, som har vært i Arsenal i 22 sesonger.

I det 38. minutt kom endelig målet for The Gunners. Mkhitaryan og Lacazette spilte vegg og ballen ble spilt videre til Aaron Ramsey som sendte ballen inn i feltet på en berøring. Pasningen traff Pierre-Emerick Aubameyang som enkelt satt inn 1-0. Et mål i ekte Wenger-ånd.

Målet var forøvrig Aubameyangs 10. mål på 13 kamper denne sesongen. Gaboneseren er nå den Arsenalspilleren som har brukt færrest kamper på å nå tosifret antall scoringer.

Huddersfield presset på mot slutten, men fikk ikke ballen i mål. Dermed endte det ironisk nok med en 1-0 seier i Arsene Wengers siste kamp. Da han tok over Arsenal var The Gunners kjent for kontrollerte 1-0 seiere, mens han gjorde de om til et fantastisk offensivt lag.

Dermed er sesongen 2017/18 over. Arsenal endte på en skuffende 6. plass og vil spille i Europa League neste sesong.