Kampdetaljer

Bortemarerittet fortsetter

Av: Joakim Rødven 12.07.17
  • West Ham United 0


  • Arsenal 0


Etter 0-0 mot West Ham har Arsenal bare vunnet to av ni bortekamper denne sesongen.

En god form tidligere i høst har stoppet brått opp, og etter 3-1-tapet mot Man United ble det en tragisk forestilling borte mot Southampton.

Betraktelig bedre ble det heller ikke når Arsène Wenger og Co reiste de drøyt 8,5 kilometerne østover til London Stadium.

David Moyes fikk en etterlengtet opptur mot Chelsea sist, og det var nok ingen tvil om at The Hammers levde på optimismen fra den seieren.

Arsenal på sin side fortsatte i samme spor som i de siste kampene. 

Selv om The Gunners hadde ballen to tredjedeler av kampen, ble det bare tre avslutninger mot målet til Adrián.

Faktisk var West Ham svært nære å snike til seg alle tre poengene på tampen da tidligere United-spiss Javier Hernandez holdt på å curle inn 1-0 for vertene. Heldigvis gikk ballen klink i tverrliggeren og ut.

Etter den 17. runden befinner derfor Arsenal seg nå på en 9.-plass på tabellen. Dette skal selvsagt ikke krisemaksimeres for øyeblikket – for det er "bare" fem poeng opp til tredjeplassen – men det er ingen som helst tvil om at hjulene ikke ruller knirkefritt for tiden.

I løpet av de neste 3-4 ukene skal vi måle krefter mot både Liverpool og Chelsea, og presterer vi som vi gjør for tiden kan det bli vanskelig å holde følge med nettopp de to i kampen om spill i Europa neste sesong.

For å avslutte med en positiv note, så var det uvurderlig hyggelig å se Jack Wilshere fullføre 90 fulle minutter. Tidvis glimtet han til med noen sublime vendinger og touch. Håper han fortsetter å bygge seg opp til å bli den spilleren vi alle trodde og håpte han ville bli for noen år siden!

West Ham United

Adrián
P. Zabaleta
W. Reid
A. Ogbonna
A. Cresswell
A. Masuaku
M. Noble (C)
P. Obiang
M. Lanzini
M. Antonio
M. Arnautovic

Arsenal

P. Cech
H. Bellerín
L. Koscielny (C)
N. Monreal
A. Maitland-Niles
G. Xhaka
J. Wilshere
A. Iwobi (Welbeck 70)
M. Özil
A. Sánchez (Lacazette 82)
O. Giroud