Mkhitaryan (79')

Det ble en brakseier i Unai Emerys først kamp som Arsenal-trener.

Lørdag var det duket for Arsenals aller første kamp i pre-season denne sommeren. Som hvert år tas turen til Meadon Park for å møte samarbeidslaget Boreham Wood.

Og det ble litt av en målfest for the Gunners.

Allerede før det var spilt 10 minutter hadde Pierre-Emerick Aubameyang nettet to ganger, og Arsenal var oppe i 2-0.

Hattricket ble fullbyrdet noen minutter senere og den gabonske landslagsspissen la på til 3-0 i det 17. spilleminuttet.

Litt over halvtimen var spilt da unggutten Reiss Nelson også tegnet seg på scoringslisten, før Alexandre Lacazette fastsatte pauseresultatet til 5-0 drøye seks minutter før dommeren sendte lagene tilbake i garderoben.

I andre omgang ble det også målrikt.

For Eddie Nketiah økte ledelsen til 6-0 drøye åtte minutter etter sidebyttet.

Jeff Reine-Adelaide og Henrikh Mkhitarjan scoret begge et mål vær i løpet av noen få minutter, og sørget da med at Arsenal avsluttet målfesten med hele 8-0.

En solid start på pre-season for Unai Emery, som i denne kampen ledet sin nye klubb for aller første gang. Vi gleder oss til fortsettelsen!!

Alle målene kan du se i kampreferatet på Arsenals hjemmeside.