Lacazette (29' 49)
    Ramsey (68)
    Aubameyang (79' 90)

Artisteri og god underholdning på Craven Cottage når Fulham ble fire nummer for små.

Unai Emery har virkelig for dreis på guttene sine etter to strake tap i serieåpningen. Siden har de vunnet alt – i alle turneringer – og fortsatte i god stil mot London-rival Fulham i kveld.

Gjestene i hvitt fryktet intet da de kom ut i en 3-4-3-formasjon mot Arsenal, med varierende hell. Det skulle være det som straffet dem like før halvtimen var passert.

Arsenal utnyttet mye rom i de bakre rekker hos hjemmelaget, og et innlegg av Nacho Monreal havnet i føttene til Alex Lacazette. Franskmannen vendte på den berømte femøringen og banket inn 1-0 i det nærmeste hjørnet.

Fra tribunen fikk utlånte Calum Chambers se at sin midlertidige klubb slo tilbake rett før pause, etter at tidligere Chelsea-angriper André Schurrle fikk forsere rett mot Bernd Leno etter et godt press fra vertene.

1-1 var ikke et resultat Arsenal kunne gjøre seg kjent av mot nyopprykkede Fulham, så i andre omgang trykket de gassen ned for alvor.

Bare 3-4 minutter etter sidebyttet dundret Lacazette til fra rundt 16-meteren, og ballen føyk kontant inn i det nærmeste hjørnet.

Da var det over og ut for Fulham, men Arsenal hadde bare så vidt begynt den andre akten.

Kampens 67. minutt: Aaron Ramsey byttes inn.

Kampens 68. minutt: En lekker innsvinger fra en annen innbytter, Pierre Emerick Aubameyang, ble flikket inn i det lengste hjørnet med en frekk avslutning av waliseren.

Aubameyang ville også være med på leken, og nesten med en identisk scoring som ved 1-0-scoringen (bare denne gangen fra motsatt side) la den gabonske spissen på til 4-1.

Auba hadde mer inne han, og etter å ha blitt spilt fri av Ramsey banket han inn 5-1 på ærverdige Craven Cottage.

En bortimot perfekt andreomgang, som fosser videre oppover på tabellen. Etter åtte spilte seriekamper ligger nå Arsenal på 4.-plass, rett foran erkerival Tottenham på målforskjell.