Kampdetaljer

Tre viktige poeng på John Smith's stadium

Av: Joakim Rødven 25.06.18
  • Huddersfield Town 1

    Kolasinac (SM) (90)
  • Arsenal 2

    Iwobi (16)
    Lacazette (44)

Kontrollerte inn seier mot tabelljumboen til tross for fravær av de største stjernene.

Hverken Pierre-Emerick Aubayang, Aaron Ramsey, Mesut Özil eller Granit Xhaka var å finne i troppen som reiste til John Smith's. 

Heldigvis har Arsenal andre offensive spillere som kan gjøre jobben.

Etter å ha misset på en stor sjanse noen minutter tidligere, fikk Alex Iwobi sjansen til å rette opp inntrykket etter drøye 15 minutters spill.

Et langt innlegg fra venstreback Sead Kolasinac fant veien til engelsk-nigerianeren som hamret til. Ballen gikk via en forsvarer og forbi en sjanseløs Ben Hamer.

Hjemmelaget hadde noen skumle tendenser, men Arsenal holdt stand. 

Da gjorde det godt at Alexandre Lacazette var i scoringshumør. Et perfekt innlegg fra Ainsley Maitland-Niles la alt til rette for at franskmannen bare kunne bredside inn 2-0 for The Gunners like før pause.

Over i andre omgang var det bare om å gjøre å tette igjen bakover for Unai Mery og co, men Huddersfield var ikke ufarlige fremover.

Det skulle derimot gå langt inn i overtiden før de skulle klare å få hull på byllen. Adama Diakhaby lobbet perfekt over Bernd Leno, men en uheldig Kolasinac var den siste til å være borti ballen før den trillet over streken.

Arsenal tok derimot med seg tre svært viktige poeng mot David Wagners menn. Før Chelseas storoppgjør mot Manchester City er det derfor bare ett poeng opp til 4.-plassen, som for tiden besittes av Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Huddersfield Town

Ben Hamer
Thomas Smith
Mathias Jorgensen
Christopher Schindler
Terence Kongolo
Aaron Mooy
Jonathan Hogg
Juninho Bacuna
Jason Puncheon
Elias Kachunga
Adama Diakhaby

Arsenal

Bernd Leno
Shkodran Mustafi
Laurent Koscielny
Nacho Monreal
Ainsley Maitland-Niles
Lucas Torreira
Matteo Guendouzi
Sead Kolasinac
Alex Iwobi
Alexandre Lacazette
Henrikh Mkhitaryan