Lacazette (82)
  • Liverpool 1

Milner (61)

En meget god oppvisning til tross, det ble «bare» det ene poenget mot Liverpool.

Arsenal har slitt i toppkampene de siste årene, og mot Liverpool under Jürgen Klopp har det aldri endt med seier til The Gunners.

Den statistikken ønsket Unai Emery å endre på – på sin egen bursdag.

Et aggressivt Arsenal presset Liverpool i store perioder av den første omgangen, men det var gjestene fra Merseyside som var nærmest.

To annullerte scoringer og et stolpetreff var det nærmeste noen av lagene kom en scoring før pause, og lagene gikk til pause på 0-0.

Det er etter pause at Arsenal er best denne sesongen og Arsenal fortsatte sitt harde press.

Dessverre var det Liverpool og evigunge James Milner som skulle slå til først.

På et innlegg fra venstresiden klarte ikke Bernd Leno å ballen ut av farlig sone, og på andreballen stormet Milner frem og banket inn 1-0 etter drøye 60 minutter.

Alex Lacazette har vært i fyr og flammer denne sesongen, og fortsatte sin gode form mot Liverpool. Etter å ha blitt spilt gjennom snudde han seg rundt, skaffet seg rom ute til venstre og curlet ballen inn i det lengste hjørnet. 1-1!

Ingen av lagene klarte å finne den avgjørende scoringen, og det endte dermed med poengdeling. Arsenal fortsetter derfor sin ubeseirede form og forlenger antall kamper til 13 kamper uten tap.