• Arsenal 1

Lacazette (17)
  • Qarabag FK 0

Det var intet fyrverkeri av en kamp, men Arsenal gjorde jobben mot den aserbajdjanske serietoeren.

Med allerede tabelltopp før kampen, var den siste gruppespillkampen mot Qarabag i praksis en transportetappe hjemme på Emirates.

I startoppstillingen kunne man endelig se Laurent Koscielny og Ainsley Maitland-Niles på banen igjen, i tillegg til at Mesut Özil som returnerte til dyst etter å ha vært ute med ryggplager den siste tiden.

Noen kjente navn var å finne i de 11 som fikk tillit fra start, men det var ingen tvil om at Unai Emery valgte å gi spillere som Emi Martinez, Carl Jenkinson, Joe Willock, Eddie Nketiah og Bukayo Saka spilletid for å se de i aksjon.

Men det var en de rutinerte som skulle slå til.

Etter å ha mottatt ballen fra Özil, fikk Alex Lacazette hamret til – og før det var spilt 17 minutter lå ballen i mål. 1-0 til Arsenal.

Derfra og ut var det en milevis lang vei opp til Emi Martinez' mål, samtidig som motivasjonen kanskje ikke var helt på topp for Arsenal.

The Gunners produserte totalt fire skudd på mål, mens laget fra Aserbajdsjan ikke klarte å fyre av et eneste skudd i løpet av 90 minutter som gikk innenfor stolpene til vår argentinske målvakt.

Det ble derfor en relativt komfortabel seier, selv om det bare ble det ene målet, men i alle fall kan Emery ta med seg en ny smultring - og lager 22. kamp på rad uten tap i alle turneringer.