• Arsenal 3

Smith (40)
    John-Jules (60' 70)

Et ungt Arsenal-lag spilte uavgjort i årets første treningskamp.

Mens seniorspillerne returnerte til trening på London Colney, tok U18 og U23 fatt på årets første test i den årlige pre-season-kampen mot Boreham Wood.

Steve Bould har tatt over U23-laget og ledet The Gunners mot National League-laget.

Men det ble en tøff start. Allerede etter to minutter og 45 sekunder tok Boreham ledelsen etter svakt forsvarsspill på dødball. Tyrone Marsh var målscorer.

Vertene på Meadow Park doblet ledelsen etter 14 minutter da Kabongo Tshimanga fikk forsere rett mot Arsenals mål. Ballen ble spilt videre til Pedro Mingoia, som satte ballen sikkert i mål i det nærmeste hjørnet.

Arsenal fikk en redusering til 1-2 fem minutter før pause da Matt Smith satte ballen rolig forbi tidligere Gooner Ryan Huddart. Zec Medley tok ballen kontrollert ned på 16-meterstreken, og spilte lekkert gjennom Smith.

Gleden ble kortvarig, for bare noen minutter seinere kastet Arsenal bort ballen i farlig område og Adam McDonnell økte ledelsen til Boreham Wood.

Tyreece John-Jules var nærme å redusere tidlig i den andre omgangen, men rundt timen spilt skulle han få høre lyden av nettsus. Med et hardt og lavt skudd i lengste sneik ballen inn i det lengste hjørnet.

Samme mann tegnet seg på scoringslisten nok en gang på straffespark i det 70.spilleminuttet, etter at Arsenal fikk muligheten til å utligne fra straffemerket. Den sjansen tok John-Jules godt vare på; 3-3 og lagene var like langt.

Ingen av lagene klarte å finne den avgjørende scoringen, som betydde at kampen endte uavgjort.

En god gjennomkjøring for ungguttene, selv om det ble en slitekamp til slutt.

Første test for seniorene er først 16. juli, når The Gunners starter sin USA-turné mot MLS-laget Colorado Rapids.