Av: Joakim Rødven 26.08.19

Arsenals damelag valset over erkerivalen i helgen.

Mens herrene var sjanseløse mot Liverpool på Anfield, viste damene helt andre takter denne helgen.

Søndag var det nemlig duket for Nord-London-derby mot Tottenham før sesongen sparkes igang om snaue to uker. Og de røde og hvite så seg aldri tilbake.

Nederlenderen Jill Roord scoret så å si rett etter avspark, og sørget for en flying start for The Gunners.

Forsvarer Jennifer Beattie doblet ledelsen 20 minutter seinere, og sørget for at Arsenal ledet 2-0 til pause.

Jordan Nobbs og Vivianne Miedema scoret hvert sitt mål i løpet av de første 15 minuttene av den andre omgangen, før Roord la på til både 5-0 og 6-0.

Flere mål ble det ikke, og Tottenham måtte dra slukøret hjem fra Meadow Park i generalprøven.

Arsenal ble suverene seriemestre forrige sesong, og tok Women's Super League-tittelen med sju poengs margin ned til Manchester City på 2.-plass.