Medlem

Av: Ronny Madsen 26.04.16

Følg link for å registrere deg:

https://gunners.no/medlem/betaling

Dette er eneste måten man kan registrere seg som standard medlem.

Arsenal Norway ønsker alle nye Gooners velkomne som medlemmer. Vi er nå ca 7700 medlemmer. Vi utgir medlemsbladet The Gunners Post, arrangerer turer til Emirates, deltar på supportercupen hver sommer. Planen for 2022-23 sesongen er flere lokale treff i Norge.

Ønsker du å bli medlem i Arsenal Norway?  

Kontigenten er kr. 250 pr. år.

Som medlem får du 6 utgaver av The Gunners Post, mulighet til å søke om billetter til Arsenals kamper og hyggelige priser på supporterutstyr, for å nevne noe.

Vi refunderer ikke innbetalt medlemskap. Dette går ikke under angrerett ettersom man ikke kjøper en vare.

Billetter

Arsenal har begrenset tilgangen til billetter for supporterklubber og vi forholder oss til lojalitetssystemet som er stemt inn av våre medlemmer.

 

Familiemedlem

Familemedlemmer har samme rettigheter som alle andre medlemmer, men de får ikke medlemsbladet. For å kunne bli familiemedlem må det være et hovedmedlem i husstanden. Et familiemedlemskap er personlig og gjelder for én person så lenge hovedmedlemskapet er gyldig. 

Ønsker man å gjøre om familiemedlemsskapet til et hovedmedlemsskap, så beholder man medlemsnummeret sitt som før, og flyttes over på ordningen med årlig kontingent for hovedmedlemsskap.

For å legge til familiemedlem må du være logget inn på www.gunners.no. Trykk på menyen oppe til høyre (rødt ikon), trykk på medlem. På bunnen her kan du legge til de familiemedlemmene du ønsker. 

Kostnaden for familiemedlem er en engangskostnad på 295,- pr familiemedlem. Familiemedlemmet følger hovedmedlemmet etter dette, så lenge hovedmedlemmet betaler sin årlige avgift på 250,-. 

Tidligere medlem?

Dersom du har vært medlem tidligere, og ønsker å bli medlem igjen, kan du beholde ditt gamle medlemsnummer. Dersom du ikke husker ditt gamle nummer, send navn og adresse til medlemskontakt.

Flytting

Alle medlemmer ordner ny adresse ved å logge inn på www.gunners.no. Er det problemer med innlogging sender man en mail til kontakt@gunners.no eller internettansvarlig@gunners.no. 

Bosatt i utlandet?

Kontingenten er kr 250 for medlemmer bosatt i Norge og 300 kr for medlemmer bosatt utenfor Norge. Merk: Dette er norske kroner! Dersom du betaler med annen valuta må du selv regne om til riktig beløp. Internasjonalt kontonummer (IBAN) er NO 15 7877 08 27 697 og BIC (Swift adresse) er DNBANOKKXXX. 

Når det gjelder bestilling av billetter via Arsenal Norway, så må alle søkere være medlemmer av supporterklubben. Dette er et krav fra Arsenal FC for at vi skal ha mulighet til å tilby billetter til våre medlemmer.

For videre spørsmål, ta kontakt:

Therese Togstad Berg, Per Kvibergsgate 29

0478 Oslo

Telefon: 93067606
Epost: kontakt@gunners.no