Medlemmer med gyldig medlemskap i Arsenal Norway.

Du kan søke om billett til hjemmekamper i Premier Leauge 4 måneder før kampdato.

Du kan søke om billett til bortekamper i Premier Leauge 2 måneder før kampdato.

Øvrige kamper blir lagt ut fortløpende, og medlemmene må selv følge med på våre billettersider, www.gunners.no

Vi prøver å hjelpe våre medlemmer med billett til kamp på Emirates stadium. Unntaket er i Premier Leauge mot Liverpool, Tottenham, Manchester United, Manchester City og Chelsea. Her kan dessverre noen oppleve å få avslag på sin søknad.

Bortebilletter har vi liten tilgang på, så her kan vi dessverre hjelpe noen få med billett. Vi holder medlemmene oppdatert på tilgang på vår hjemmeside www.gunners.no

Tildeling av billetter gjøres ca. 6 uker før kampdato i Premier Leauge og ca. 3 uker før til bortekamper i Premier Leauge.

 

Du søker om billett ved å gå til supporterklubbens hjemmeside www.gunners.no. Logg på med medlemsnummer og passord.

Det kan søkes om 1 billett pr. medlemskap.

Det er mulig å sende inn en fellessøknad, slik at flere kan sitte sammen. De det søkes for må da på forhånd ha godkjent at den som søker kan søke på vegne av dem. Dette gjøres på www.gunners.no

 

The Gunners Post utgis 6 ganger i året, én gang annenhver måned. Bladet postlegges slik at det ankommer rundt den 15. februar, 15. april, 15. juni, 15. august, 15. oktober og 15. desember.

Først må du sjekke at du har gyldig medlemskap og at adressen du har oppgitt til oss er riktig. Dette kan sjekkes på medlemssidene på www.gunners.no. Logg inn på hjemmesidene med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til høyre på siden og gå til ”medlem”.

Hvis du har gyldig medlemskap og adressen stemmer, sender du en mail til vår distributør Helt Hjem.

- Skriv ’The Gunners Post – Arsenal Norway’ i emnefeltet
- Hva henvendelsen gjelder og hvilken utgave det gjelder, for eks. TGP 1
- Ditt medlemsnummer i Arsenal Norway
- Fullt navn
- Full adresse


Mailen sendes til: servicesenter@helthjem.no

For ytterligere spørsmål rundt The Gunners Post, kontakt ansv.redaktor@gunners.no

Endring av adresse må gjøres av medlemmet selv via medlemssidene på www.gunners.no. Logg inn på hjemmesidene med brukernavn og passord. Trykk på den
røde figuren øverst til høyre på siden og gå til ”medlem”. Her kan du legge inn riktig adresse. Husk å legge inn husnummer/bokstav og postnummer. Trykk deretter ”oppdater”. Hvis du har problemer med dette kan du kontakte medlemskontakt på mail, kontakt@gunners.no.

Adresseendring skal IKKE gjøres via Helt Hjem, kun via Arsenal Norway!

Hvis du ikke ønsker å motta papirutgaven av The Gunners Post kan du logge inn på www.gunners.no med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til
høyre på siden og gå til ”medlem”. Huk vekk ”jeg ønsker å motta medlemsbladet The Gunners Post”, og trykk ”oppdater”.

Ja, hver utgave legges ut på www.gunners.no i PDF-format. Logg inn på www.gunners.no med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til høyre på siden og gå til "The Gunners Post". Her vil de siste års utgaver ligge tilgjengelig for nedlastning.

Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Du kan sende mail til ansv.redaktor@gunners.no hvis du har noe på hjertet.