Silly season: uke 32

Av: Joakim Rødven 06.08.19

Overgangsvinduet i England stenger torsdag 8. august. Her er de siste ryktene.

Mens overgangsvinduet i nasjoner som Spania, Frankrike, Italia og Tyskland har åpent helt frem til mandag 2. september, stenger vinduet i England allerede torsdag 8. august.

Den korte fristen har kommer på grunn av at innkommende overganger skal være fullførte før sesongen starter, et prosjekt Premier League praktiserer for andre året på rad.

Denne uken blir derfor den siste der nye spillere kan ankomme England. Her er rykter og overganger for Arsenal inn mot den siste uken:

OPPDATERT TORSDAG 8. AUGUST:

* Chelsea-forsvarer David Luiz skal få lov til å gå til Arsenal hvis The Gunners betaler £8 millioner for 32-åringen.

* Veteranen Sami Khedira har avslått to andre tilbud om å forlate Juventus for å gjøre seg tilgjengelig for en mulig overgang til Arsenal.

* Den skotske forsvareren Kieran Tierney kan i løpet av kvelden bli den dyreste skotske spilleren, ettersom Arsenal og Celtic har kommet til enighet om en overgangssum på £25 millioner for 22-åringen. Personlige betingelser gjenstår å forhandle.

OPPDATERT ONSDAG 7. AUGUST

* Arsenals interesse i å hente Barcelona-spiller Philippe Coutinho på lån var ikke reell, og erkerival Tottenham er nå favoritter til å hente brasilianeren.

* Amerikanske DC United er interesserte i å gå i dialog med Arsenal for å hente Mesut Özil som erstatter for Wayne Rooney.

* RB Leipzig har avslått et Arsenal-bud på £55 millioner for den franske midtstopperen Dayot Upamecano. 20-åringen har en utkjøpsklausul som ligger på hele £92 millioner.

OPPDATERT TIRSDAG 6. AUGUST

* Laurent Koscielny er klar for Ligue 1-klubben Bordeaux. Overgangen meldes å være rundt €5 millioner (£4.6 millioner).

* Carl Jenkinson skal være nær en permanent overgang til Championship-klubben Nottingham Forest.

* Arsenal skal være interesserte i å hente RB Leipzigs forsvarer Dayot Upamecano om de ikke får signert Daniele Rugani fra Juventus. Leipzig har derimot satt en prislapp på £50 millioner for den 20 år gamle franskmannen.