Skadeoppdatering før Tottenham

Av: Joakim Rødven 30.08.19

Hvordan går det med Rob Holding, Mesut Özil, Kieran Tierney og Hector Bellerin?

Søndag tar vi imot erkerival Tottenham på Emirates. Blir Holding, Özil og co klare til dyst i London-derbyet?

Dette hadde Unai Emery å svare journalistene i pressekonferansen før oppgjøret mot de liljehvite.

OM ROB HOLDING

Rob trener med oss nå og har spilt for U23, men er ikke 100 prosent klar til å spille søndag. Han får spille litt hos U23 og trener sammen med oss, og så tester vi ham hver eneste dag på trening og i kamp for U23. Han forbedrer seg og vil spille igjen, men intensiteten vi ønsker på søndag er han ikke klar for ennå.

OM BELLERIN OG TIERNEY

Vi må bare være tolmodige. Samtidig må vi være bestemte med rehabiliteringen, for vi trenger dem. Landslagspausen kommer til å gi oss to uten til å sjekke de enda nøyere, men nå må vi fokusere på de vi har tilgjengelige frem mot søndag. Etter den kampen må vi se nøyere på om de kan være nærme å spille igjen.

OM MESUT ÖZIL

Han har trent bra denne uken og han forbedrer seg fysisk. Innsatsen hans er på normalt nivå og jeg tror han er nær der vi ønsker at han skal være – og han er tilgjengelig søndag.

OM MESUT KAN FORSVINNE INNEN MANDAG

Vi har blitt ferdig med vårt vindu, og ellers i Europa stenger det mandag. Vi kan ikke signere flere spillere, men noen kan fremdeles forlate klubben. Dette jobber vi kontinuerlig med og spillerne vet om sin situasjon. Mitt fokus, og lagets fokus, er kampen på søndag og den er vi veldig konsentrerte om. 

Det er ikke et samtaleevne hos oss at Mesut skal forlate oss i sommer.