Seieren glapp mot Wolves

Av: Joakim Rødven 04.11.19

Arsenal hadde tilsynelatende god kontroll, men så sov vi på et innkast.

Det har lugget for Arsenal denne sesongen. Med to seire på de to første uten å imponere nevneverdig, ble det tre strake uten seier.

Etter en hardt tilkjempet seier mot Aston Villa med én man mindre har Arsenal bare vunnet én av de siste fire seriekampene. Den rekken ble forlenget til fem kamper etter lørdagens oppgjør mot Nuno Espírito Santo sine gutter.

The Gunners fikk derimot en kanonstart på kampen. Arsenal rullet opp på høyresiden og spissduoen Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang sørget for at de røde og hvite tok en 1-0-ledelse før halvspilt 1. omgang på Emirates.

Det virket som Arsenal hadde ganske god kontroll på oppgjøret. Med en ettmålsledelse til pause virket det som at dette var i boks, men så våknet ulvene.

Utover i den andre omgangen begynte gjestene fra West Midlands å spille seg inn i kampen og virket å ha mer troen på å utligne enn Arsenal var å øke ledelsen.

Og da Dani Ceballos sov i timen og glemte markeringen på et innkast drøye 15 minutter før full tid ble vi hardt straffet av gjestene.

Joao Moutinho fikk pisket inn et innlegg fra høyresiden, og på bakerste ble både Sokratis og Calum Chambers utklasset i luften av Raul Jimenez som nikket inn 1-1.

Det klarte Arsenal aldri å svare på, og måtte konstatere at det ble en ny poengdeling - årets femte i Premier League.

Hjemmefansen ga, nok en gang, tydelig beskjed om hva de syntes ved å orkestrere en aldri så liten pipekonsert. Avstanden opp til topp fire økter, og med Chelseas seier over Watford er det nå seks poeng opp til topp fire.

Onsdag møter vi Vitoria til returoppgjør i Europa League - kanskje ungguttene kan vise de eldre hvordan det skal gjøres?