Disse skal i aksjon i landslagspausen

Av: Joakim Rødven 09.10.19

Ti av Arsenal sine spillere i førstelagstroppen er kalt inn til sitt repsktive landslag.

BERND LENO

Målvakten er med i Tysklands tropp som skal møte Argentina i en vennskapskamp 9. oktober, før de spiller mot Estland 13. oktober.

DANI CEBALLOS

I Spania sine to EM-kvalikkamper mot Norge, 12. oktober, og Sverige, 15. oktober, er vår innleide midtbanespiller Dani Ceballos med. 

LUCAS TORREIRA

Den uruguayanske midtbaneterrieren er med sitt hjemland når de skal spille et dobbeltoppgjør, begge vennskapskamper, mot Peru. Kampene spilles 12. oktober i Montevideo og 16. oktober i Lima.

PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG

Den franskfødte gabonske spissen skal er med i troppen til Gabon når de møter Burkina Faso 10. oktober og Marokko 15. oktober. Begge kampene er vennskapskamper.

NICOLAS PEPE

Arsenals rekordsignering er med i den ivorianske troppen som skal spille en vennskapskamp mot Den demokratiske republikken Kongo 13. oktober og kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet mot Niger den 18. oktober.

EMILIANO MARTINEZ

For andre gang i karrieren har sisteskansen vår fått en innkalling til den argentinske landslagstroppen. 27-åringen er dermed med troppen til vennskapskampene mot Tyskland 9. oktober og Ecuador 13. oktober. 

JOE WILLOCK OG EDDIE NKETIAH

De to ungguttene er med i England U21 sin tropp, som skal møte Slovenia i en vennskapskamp 11. oktober og Østerrike i en kvalifiseringskamp til U21-EM 15. oktober.

MATTEO GUENDOUZI

Franskmannen fikk sin første seniorinnkallelse sist, men denne gangen er han tilbake på U21-laget. De skal i aksjon mot Aserbajdsjan 10. oktober og Tyrkia 15. oktober i kvalifiseringskamper til U21-EM.

SEAD KOLASINAC

Den robuste vingbacken er med i Bosnia & Hercegovina sin tropp som møter Finland 12. oktober og Hellas 15. oktober i kvalifiseringskampene til neste års EM.