Komfortabel seier over Fiorentina

Av: Joakim Rødven 27.09.19

Arsenal cruiset forbi italienerne, og er klare for 8-delsfinale i Champions League.

Med 4-0 å gå på fra det første oppgjøret, var det i all hovedsak bare å kontrollere inn avansementet da Arsenals damelag tok imot Fiorentina på Meadow Park.

Kampens første store sjanse for Arsenal kom da Danielle van de Donk forsøkte å spille gjennom lagkaptein Kim Little, men Little klarte ikke å få kontrollert avslutningen innenfor stolpene.

Istedet tok Arsenal ledelsen like før pause, da Little fikk muligheten fra straffemerket. Arsenal-kapteinen sendte keeper feil vei og satte ballen sikkert inn til sammenlagtledelse 5-0.

Kampens andre, og siste, scoring kom drøyt 15 minutter før full tid. Ballen spratt Vivianne Miedemas vei etter at den skiftet retning i en motspiller, og foran mål gjorde spissen ingen feil.

Det betyr at Arsenal for første gang siden 2013/14-sesongen er i 8-delsfinalen av Champions League. Trekningen av neste runde blir gjort mandag klokken 13.00 (norsk tid).

Vi gratulerer damelaget med avansementet!