Ny kontrakt til Willock

Av: Joakim Rødven 12.09.19

Unggutten Joe Willock har bundet seg til klubben i lang tid fremover.

Det bekrefter Arsenal selv på sin egen hjemmeside.

Midtbanespilleren, som fylte 20 år i august, har fått en god start på sesongen for Arsenal og har på bakgrunn av det blitt belønnet med en ny langtidskontrakt.

Den tidligere Arsenal-rekrutten har siden debuten sin i 2017 spilt 20 førstelagskamper, blant dem i de par første kampene i årets seriespill mot selveste Liverpool.

Arsenal Technical Director, Edu, sier følgende om at Willock nå har signert en ny kontrakt:

- Vi er svært lykkelige over at han har bundet seg til klubben i overskuelig fremtid. Det harde arbeidet som akademitrenerne, Joe selv, familien hans og alle andre bak kulissene har vært svært viktig for utvikling av potensialet hans.

- Å hente opp unge spillere fra akademiet til førstelaget er en viktig del av arbeidet vårt i Arsenal og Joe sin progresjon er et godt eksempel på hvordan vi ønsker å drive i fremtiden. Han har vist hardt arbeid og bestemthet for å komme så langt. 

Også hovedtrener Unai Emery er glad for at den lovende Willock har takket ja til å signere ny kontrakt med klubben.

- Joe har utviklet seg mye det siste året. Han er teknisk dyktig og har vist en selvtillit for å ta ansvar. Han spilles sitt spill uansett anledning og motstander. Jeg ser frem til å jobbe vidare med ham og hjelpe ham med å utvikle seg og nå sitt sanne potensiale.

Vi gratulerer til Willock! Måtte det bli mange spennende år i vente!