Oppsummering av landslagspausen

Av: Joakim Rødven 11.09.19

Natt til onsdag ble de siste kampene avviklet i landslaugspausen. Slik gikk det med Arsenals spillere.

I alt var det 10 førstelagsspillere som ble kalt inn til tjeneste for sine respektive landslag. Her er en kort oppsummering av hvordan det gikk med våre gutter.

Matteo Guendouzi (Frankrike)

Midtbanespilleren satt på benken hele kampen både mot Albania 7. september og mot Andorra 10. september.

Bernd Leno (Tyskland)

Både i 4-2-tapet mot Nederland 6. september og 2-0-seieren over Nord-Irland 9. september satt vår sisteskanse komfortabelt på benken.

Sokratis (Hellas)

I kampen mot Finland 5. september spilte grekeren hele kampen, hvor de tapte 1-0. Mot Lichtenstein 8. september ble det en skuffende avslutning på kampen, der Lichtenstein sikret seg 1-1 fem minutt før full tid. Sokratis spilte hele kampen.

Henrikh Mkhitaryan (Armenia)

I kampen mot Italia spilte 30-åringen hele kampen, hvor de tapte 3-1. Mot Bosnia & Herzegovina 8. september scoret han også to mål da hans Armenia vant kampen 4-2.

Dani Ceballos (Spania)

Spanjolen spilte 76 minutter i kampen mot Romania 5. september, hvor han vartet opp med en utsøkt pasning før 2-0. Kampen endte 2-1 til Spania. Mot Færøyene 8. september satt han på benken hele oppgjøret, i en kamp de vant 4-0.

Lucas Torreira (Uruguay)

I kampen mot Costa Rica 6. september spilte han én omgang, i en kamp de vant 2-1. Kampen mot USA 10. september fikk han aldri spilt, ettersom at han trakk seg fra troppen etter Costa Rica-kampen.

Sead Kolasinac (Bosnia & Herzegovina)

Det ble en brakseier mot Lichtenstein 5. september med sifrene 5-0. Mot Armenia 8. september ble det derimot tap 4-2 mot Mkhitaryan og Armenia.

Granit Xhaka (Sveits)

Kapteinen spilte hele kampen mot Irland 5. september, hvor de spilte uavgjort 1-1. I kampen mot Gibraltar 8. september gikk Arsenal-spilleren av banen i det 76. minuttet. Kampen ble vunnet 4-0.

Reiss Nelson og Eddie Nketiah (England U21)

Både Nelson og Nketiah var på banen da England slo Tyrkia 3-2 den 6. september og da de slo Kosovo med 2-0 den 9. september.