Tirsdag kveld valset Arsenal over MK Dons i oppkjøringen til den kommende sesongen.

Det har vært en svært annerledes sesongoppkjøring i sommer, og istedenfor en turné i utlandet har det i år blitt få treningskamper for The Gunners.

Allerede førstkommende helg sparkes en ny sesong igang da Arsenal og Liverpool møtes i Community Shield.

Før den tid hadde derimot Arsenal og League One-laget MK Dons avtalt en treningskamp for å få litt kamptrening før alvoret begynner igjen.

Og det tok bare fire og et halvt minutt før første målet skulle komme på Stadium MK.

En forferdelig pasning av keeper Lee Nicholls, som hadde spasert seg utenfor 16-meteren sin, gikk rett i beina til hjemvendte Mo Elneny. Egypteren banket til fra midtbanen og ballen seilte i en fin bue inn i et tomt bur.

Fem minutter senere smalt det igjen fra Arsenal-kanonene. Cedric Soares spilte en lekker pasning ut til Bukayo Saka på høyresiden, som på perfekt vis slo "fem og førr" inn til Eddie Nketiah. Spissen var nådeløs og plasserte inn 2-0 i det lengste hjørnet.

En uheldig Rob Holding stanget inn redusering til 1-2 bak sin egen keeper etter halvtimen, men over i andre omgang skulle det bli med å juble over for The Gunners.

Tårnhøye Mark McGuinness stanget inn et hjørnespark med 15 minutter igjen å spille, mens Reiss Nelson satte inn den fjerde og siste scoringen på straffespark fem minutter før full tid.

Rett etter scoringen til Nelson kom også norske George Lewis inn på banen til sin Arsenal-debut. Garantert et stort øyeblikk for den talentfulle 20-åringen!

Resultatet holdt seg til sluttsignalet og sikret samtidig Arsenal sesongens første seier; forhåpentligvis den første av veldig mange under ledelsen av Mikel Artetas første fulle sesong.