Willian har signert for Arsenal

Av: Joakim Rødven 14.08.20

Arsenal henter nok en spiller fra erkerival Chelsea.

Helt på tampen av forrige sesong hentet Arsenal David Luiz fra erkerival Chelsea. Nå bekrefter klubben at de henter nok en spiller fra London-rivalen.

Fredag formiddag ble det nemlig klart at Willian (32) bytter ut blått med rødt. 

Avtalen den brasilianske spilleren har signert skal være på tre år og kommer som bosmanspiller etter at kontrakten hans gikk ut med Chelsea i sommer.

Angriperen har spilt 339 kampar for de blå fra Stamford Bridge. I løpet av de kampene har han scoret 63 mål og assistert ytterligere 56 scoringer. 

I Arsenal kommer Willian til å få draktnummer 12, som tidligere har blitt brukt av selvester Thierry Henry (i comebacket), Olivier Giroud og senest Stephan Lichtsteiner.

Dette sier Arteta om sin nye spiller:

- Jeg tror han er en spiller som virkelig kan gjøre en forskjell for oss. Vi har har fulgt ham de siste par månedene. Vi har en klar ambisjon om å styrke de offensive midtbanespillerne våre og i vingposisjonene, og han er en spiller som er veldig anvendelig. Han kan spille i 3-4 ulike posisjoner. Han har også mye erfaring og har fremdeles ambisjon om å bidra for å løfte klubben tilbake hvor den hører hjemme. Jeg har blitt imponert i samtalene vi har hatt sammen og hvor mye han ønsket å komme hit.