Aubameyang forlenget med Arsenal

Av: Joakim Rødven 15.09.20

Arsenals kaptein har signert ny kontrakt ut 2023-sesongen.

Etter en sommer med mye spekulasjon rundt Arsenal-kaptein Pierre-Emerick Aubameyang sin fremtid, har all tvil endelig blitt feid til side.

Den gabonske spissen signerte nemlig på en kontraktsforlengelse tirsdag ettermiddag. Den nye kontrakten binder 31-åringen til Emirates Stadium ut 2022/23-sesongen.

- Det var aldri tvil om at jeg skulle signere for denne spesielle klubben, sier Aubameyang selv om at han har valgt å fornye kontrakten.

- Det er en takk til fansen, til lagkameratene mine, familien min og alle i denne klubben som gjør at jeg føler at jeg hører til her. Jeg har troen på Arsenal. Vi kan oppnå mye sammen. Det er en spennende fremtid for klubben og jeg tror Arsenal har mye godt i vente.

Den tidligere Borussia Dortmund-spissen signerte første gang for Arsenal i januarvinduet i 2018 og har siden spilt 111 kampar og scoret imponerende 72 mål for The Gunners.

Manager Mikel Arteta er derfor svært fornøyd med å ha sikret seg "Auba" sine tjenester noen år til.

- Det var viktig for Pierre-Emerick å bli hos oss. Han er en superb spiller med en utrolig mentalitet. At han er den spilleren som har brukt kortest tid til å nå 50 scoringer for klubben sier alt du trenger å vite om ham og måten han jobber på. Han er en viktig leder for laget og en stor bit av det vi holder på å bygge her. Han ønsker å være oppe blant de beste spillerne i verden og sette et fotavtrykk. Det kan han oppnå her, sier Arsenals manager.

Vi ser frem til ennå flere scoringer av vår nummer 14 i de kommende årene!