Bellerin kjøper seg inn i fotballklubb

Av: Joakim Rødven 08.09.20

Arsenals høyreback blir aksjonær i League Two-laget Forest Green Rovers.

For de med kjennskap til Forest Green Rovers, vet man at klubben har en stor lidenskap for miljø og en bærekraftig fremtid. Denne lidenskapen deler også Arsenals Hector Bellerin.

Høyrebacken har derfor kjøpt aksjer i klubben, og blir samtidig klubbens nest største aksjonær.

- Jeg ble veldig oppspilt da jeg oppdaget muligheten til å bli involvert i Forest Green Rovers og det fantastiske arbeidet som klubben driver med. Det er viktig for meg å investere i ting jeg er opptatt av, og jeg er er ivrig etter å hjelpe fotballindustrien inn mot en bærekraftig fremtid, sier Bellerin til klubbens hjemmeside.

- Forest Green Rovers beviser overfor klubber som sier man ikke har ressurser til å tenke bærekraftig - at det faktisk er mulig. Med en ny stadion, nullutslipp og at maten på stadion er vegansk, viser klubben den gjør et utrolig godt arbeid, legger spanjolen til.

Bellerin sier han selv ble veganer for tre år siden, etter at han i første omgang bare ville prøve ut en livsstil uten kjøtt. Det er nå et valg han sier har hjulpet ham i å prestere bedre og holde seg skadefri.

Styreformann i FGR, Dale Vince, er veldig fornøyd med at Bellerin nå er med på laget.

- Jeg liker Hector sin tilnærming, hans personlige agenda og det han ønsker å oppnå. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham med prosjektene våre i FGR og de større temaene vi deler interesse om.