Brakseier mot West Ham

Av: Joakim Rødven 15.09.20

Arsenal valset over London-rival i 2. serierunde.

Sesongen startet med et pang for Joe Montemurro og Arsenals damelag forrige helg, med seier 6-1 over Reading på Meadow Park.

Som ikke det var imponerende nok, fulgte de opp med nok en brakseier mot London-rival West Ham lørdag.

Jill Roord ga Arsenal en god start midtveis i første omgang og sendte de hvitkledde i føringen. West Ham utlignet raskt til 1-1 ved Kenza Dali, men derfra og ut var det bare et lag på banen.

Superspiss Vivianne Miedema sendte Arsenal på nytt opp i ledelsen rundt halvtimen spilt, før West Ham-forsvarer Gilly Flaherty fikk sitt andre gule kort for kvelden like etterpå.

Skal man slå Arsenal trenger man gjerne 11 spillere på banen, og det ble tydelig med en gang. Arsenal la på til både 3-1 og 4-1 før dommer sendte lagene i gardeorben halvveis.

Etter pause gasset Arsenal på ennå mer, og gav seg ikke før resultattavlen viste 9-1 til The Gunners.

En riktig god oppvisning av Arsenal-damene, som troner øverst på tabellen etter to seriekamper. Bare Arsenal og Everton har tatt full pott i åpningen, men med langt bedre målforskjell kan Arsenal nyte tabelltopp en uke til - minst.