Offisiell uttalelse Super League

Av: Jostein Solstad 20.04.21

Skuffelsen var stor søndag kveld når nyheten kom ut fra Arsenal at de var blant 12 klubber som melder seg inn i den nye ligaen Super League.

Vi som supporterklubb støtter klubben i tykt og tynt, men dette kan vi ikke akseptere. Fotballen er for fansen, det er vi som fans som har vært med å bygge opp klubben fra bunnen av. Vi skal ikke sitte på sidelinjen å bare akseptere at rike eiere gjør som de vil. Det er nå vi må bruke den makten vi har som gruppe

Det er nå det er viktig at supportere ikke forlater oss. Det er bedre at supportere som har falt ut blir med igjen. Når man kan vise størrelsen vår, så viser man også hvor sterke man er.

Arsenal sin historikk og stolte tradisjon blir tråkket på av eiere som ikke har en stemme. Eiere som ikke vet hvordan vi som supportere dedikerer våre liv for klubben vi elsker. Dette er noe de ikke skal kunne ta fra oss. Vi som sitter i styret i vår flotte supporterklubb blir flau av måten klubben har gått fram på her.

Det er Arsenal Norway sitt håp og ønske at klubben trekker seg fra denne grådige planen om å la noen få store som allerede er rik, få lov til å styre fotballverden som de vil.

Vi skal ikke sitte stille i båten å se fotballen som vi kjenner den bli ødelagt. Det er arrangert et møte med Arsenal Denmark, Arsenal Sweden og Arsenal Finland i kveld, tirsdag 20. april. Sammen skal vi finne en måte å angripe situasjonen på. Vi oppdaterer alle så fort vi kan.

Vis din frustrasjon på en fornuftig måte. Kjenner dere supportere som har droppet ut fra supporterklubben, be dem melde seg inn igjen og bli med å si ifra.

 

Dette er ikke riktig måte å gjøre ting på!

 

Styret Arsenal Norway