Slo tilbake to ganger

Av: Joakim Rødven 19.07.21

Debutant Nuno Tavares scoret da Arsenal berget uavgjort mot Rangers.

Som i kampen mot Hibernian noen dager tidligere kunne Arsenal ha fått en god start på kampen med en tidlig sjanse.

Pierre-Emerick Aubameyang snappet et svakt forsøk av Allan McGregor til å spille seg ut bakfra, men ålene med sisteskansen skrudde den gabonske spissen ballen langt over mål.

Fire minutter senere stod det 1-0 til vertene på Ibrox etter at Leon Balogun raget høyest i feltet på et hjørnespark og stanget inn ledermålet.

Arsenal-debutant Nuno Tavares ville derimot ikke ha noe av et tap i sin første kamp for The Gunners. En nydelig crosser av Rob Holding gjorde at Tavares kunne skjære inn fra venstresiden og med presisjon skrudde backen inn 1-1 for sin nye arbeidsgiver. Vakker scoring!

Da fikk gjestene fra London mer fast på sakene og trykket Rangers hardt bakover.

En håndfull sjanser burde ha endt i scoring, men både udyktighet av Arsenals frontmenn - i tillegg til en solid McGregor - sørget for at mål nummer to satt fryktelig langt inne.

Da skjer det som ofte skjer: det glipper bakover.

I det 75. spilleminuttet fikk Rangers nok en corner, og totalt mot spillets gang stod det plutselig 2-1 på måltavla i Skottland.

Nketiah banket inn 2-2 med drøye åtte minutter igjen på kampuret, men flere scoringer fikk man ikke se i oppgjøret.

Arsenal venter derfor på sin første seier i pre-season, som først kan komme mot Inter Milan 25. juli når Arsenal reiser til USA for å delta i Florida Cup.