Ny kontrakt for Tierney

Av: Joakim Rødven 28.06.21

Arsenals venstreback blir værende i Nord-London i overskuelig fremtid.

Mange var oppglødde da Kieran Tierney ble hentet fra Celtic sommeren 2019. Siden den gang har det lugget en del for skotten, som har fått store deler av oppholdet avbrutt av skader.

Men det hersker liten tvil om at det er store kvaliteter i venstrebacken.

Det er derfor svært gledelig at 24-åringen nå har forlenget kontrakten sin med Arsenal og blir derfor værende på Emirates stadium en god stund fremover.

Kontrakten skal etter rapportene være verdt £110.000 i uken.

- Vi er veldig glade for å ha kommet til enighet om en langstidsavtale med Kieran. Alle som har sett ham spille vil raskt se at han er en veldig dyktig spiller, men jeg kan også legge til at han er en spiller med en fantastisk holdning og mentalitet. Dette er ikke en avtale for bare fremtiden, men også i våre langtidsplaner hvor vi ser for oss Kieran som en sentral brikke, sier sportssjef Edu.

Manager Mikel Arteta er også veldig fornøyd med å kunne jobbe videre med skotten i mange år fremover.

- KT (Kieran Tierney) gir oss så mye ekstra både defensivt og offensivt. Det er veldig fint å vite at han kommer til å være hos oss i lang tid. Siden han kom hit fra Celtic har arbeidsviljen hans og kvaliteten i spillet hans sørget for at han allerede er en av de mest spennende spillerne i Premier League. Han er også en viktig del av laget vårt, både på og utenfor banen, sier Arteta om spilleren sin.

Tierney har i løpet av sine to første sesongen i rødt og hvitt spilt 62 kamper allerede, og vi ser selvsagt frem til mange flere!

Kieran Tierney - here to stay.