Montemurro gir seg etter sesongen

Av: Joakim Rødven 31.03.21

Damelagstrener Joe Montemurro takker for seg til sommeren.

Det bekrefter Arsenal på sin egen hjemmeside.

Joe Montemurro kom til Arsenal fra australske Melbourne City i november 2017, og har siden den gang gjort stor suksess med The Gunners.

Blant annet ledet han Arsenal til sin første tittel på syv år i Women’s Super League i 2019, i tillegg til å sende Arsenal til cupfinalen fire ganger og en kvartfinale i Champions League. 

Nå har 51-åringen derimot bestemt seg for å returnere til Australia for å lade batteriene og tilbringe tid sammen med familien.

- Mine 3,5 år i Arsenal har vært et fantastisk eventyr og et høydepunkt i min trenerkarriere. Jeg har hatt muligheten til å lære av de beste i bransjen både på og utenfor banen, sier Motemurro, og legger til:

- Dette har vært den vanskeligste, profesjonelle avgjørelsen jeg har gjort i livet mitt. Jeg elsker denne jobben og denne klubben. Derfor er jeg veldig takknemlig for at de har gitt meg full støtte den tiden jeg har vært her og for valget jeg nå har tatt.

Den avtroppende Arsenal-treneren føyer til at han vil gjøre alt han kan for å avslutte sesongen så høyt som mulig på på tabellen, slik at hans arvtaker har best mulig utgangspunkt når den tid kommer.

Etter planen skal avtalen til Montemurro vare ut 31. mai 2021.

Takk for innsatsen, Joe!