Emile Smith-Rowe forlenget Arsenals gode rekke uten tap.

Etter en tøff start på sesongen med tre strake tap, har Arsenal ikke tapt en seriekamp siden et sviende 5-0-tap mot Man City 28. august.

Selv om det fremover i banen ikke er 100 prosent krem ennå, har den defensive tryggheten nå - i større grad - klart å sette seg sammenlignet med tidligere.

Men selv mot et tunggående Watford med Joshua King i spissen skulle poengene sitte langt inne da de møttes til dyst på Emirates stadium søndag ettermiddag.

Bukayo Saka trodde han hadde satt ballen kontant i nettmaskene etter drøye 18 minutter da han snappet opp en løs demping av Pierre-Emerick Aubameyang. Unggutten curlet ballen hardt i målet; som Ben Foster hadde forlatt.

Dessverre ble scoringen annullert - nettopp fordi Saka var på "feil" side av den utrusende sisteskansen.

Rundt halvtimen spilt kunne derimot Aubameyang ta ansvar da Alexandre Lacazette ble revet over ende inne i The Hornets' 16-meter.

Foster gjettet derimot rett redning og klarte på imponerende vis å - etter hvert - få kontroll på returen også. Misbrukt mulighet for Arsenal, som dermed gikk målløse av banen til pause.

Den andre omgangen var ikke mer enn ti minutter da det skulle bli kontroverser i London. Ballen ble spilt utover sidelinjen av gjestene, som en følge av en skade.

Om det var bevisst eller ikke skal ikke fastslås, men Arsenal spilte videre. Etter litt frem og tilbake endte ballen hos en høytstående Ben White. På Maradonask vis driblet han seg fint forbi presset før ballen ble taklet videre til Emile Smith-Rowe.

På første touch banket midtbanespilleren til og ballen suste inn i Fosters venstre hjørne. Lekker scoring!

Vår egen Martin Ødegaard ble byttet inn med om lag en halv omgang igjen å spille, og det tok ikke mer enn noen få minutter før han satte stempel på innhoppet sitt.

Men en frekk skuddfinte sendte han Moussa Sissoko i pølsebua og sendte i vei en markkryper mot lengste hjørne.

Ballen så ut til å humpe inn i mål, men på bakerste stolpe lå Aubameyang med en lang tå og pirket inn det alle trodde ville bli 2-0. Dessverre var kapteinen i offside og snøt dermed Ødegaard for sitt 2. mål denne sesongen.

I sluttminuttene ble Watford redusert til 10 mann da Juraj Kucka fikk sitt andre gule kort for dagen, og da ble det vanskelig for Claudio Ranieris menn å slå tilbake.

Arsenal tok dermed alle tre poengene - og står etter 11 spilte serierunder på en 5. plass, bare seks poeng bak serieleder Chelsea.