Ny sterk seier for damene

Av: Joakim Rødven 09.11.21

Arsenal fosser videre i FA Women's Super League.

Det har gått som smurt etter at Jonas Eidevall tok over Arsenals damelag og The Gunners stod med fem av fem seire før de inviterte West Ham på besøk søndag kveld.

Mens herrene sikret seg en knepen hjemmeseier tidligere på dagen, fulgte damene opp med et målkalas på Meadow Park senere på kvelden.

Etter tre gigantiske sjanser innledningsvis skulle det omsider sitte for de rødkledde. 

Kaptein Kim Little smatt elegant forbi to West Ham-forsvarere og fikk en enkel jobb med å plassere inn 1-0 for hjemmelaget.

Rett etter sidebyttet var Little frempå igjen, etter at Arsenal gjorde en god jobb ved å presse West Ham høyt. Little mottok en fin stikker fra Noelle Maritz, og etter å ha dratt av en forsvarer gjorde Little ingen feil. 2-0 og hennes 50. scoring i Women's Super League!

Like etterpå la Beth Mead til 3-0 etter en nydelig kontring. Mead mottok ballen fra høyre og satte ballen iskalde inn i sitt nærmeste hjørne, til høyre for keeper.

Kampens siste scoring ble satt i eget nett av Grace Fisk, som ikke klarte å styre ballen vekk fra mål etter et godt innlegg av Mead fra venstresiden.

West Ham klarte ikke å svare på Arsenals fire mål, som betyr at Eidevalls lag nå ligger på topp av FAWSL med 6 av 6 seire.