Arsenal henter Porto-spiller

Av: Joakim Rødven 22.06.22

Fabio Vieira har signert langtidskontrakt med The Gunners.

Arsenal har ikke vært på latsiden denne sommeren. Tirsdag kveld ble det offisielt at Nord-London-klubben har gjort sin tredje signering dette overgangsvinduet: Fabio Vieira fra FC Porto.

Etter å ha imponert i Primieira Liga forrige sesong, med seks mål og 14 målgivende på 27 kamper, bidrog 22-åringen sterkt til at Porto vant den portugisiske serien.

Midtbanespilleren har gått gradene i Porto og debuterte for klubbens førstelag så sendt som i juni 2020, men har siden den gang spilt 54 kamper totalt.

I Arsenal skal Vieira bære draktnummer 21, som har vært ledig siden Calum Chambers forlot klubben i løpet av 2020/21-sesongen.

- Jeg er opprømt for at vi har identifisert, og hentet, et så spesielt talent. Fabio er en veldig kreativ spiller som vil tilbringe høy kvalitet og allsidighet i angrepsspillet vårt. Vi ønsker Fabio og familien velkommen til kluben og ser frem til å starte å jobbe sammen med ham frem mot den nye sesongen, sier Mikel Arteta om sin nyeste signering.

Etter rapportene fra The Athletic skal spilleren ha kostet Arsenal €40 millioner, som tilsvarer rundt 418 millioner kroner.

Velkommen til Arsenal, Fabio!