Slo nyopprykkede Liverpool

Av: Joakim Rødven 23.10.22

Tre nye poeng da Frida Maanum scoret for The Gunners.

Arsenal har vært i fyr og flammer denne sesongstarten og har startet med tre av tre seire. Den rekken ville de forlenge mot nyopprykkede Liverpool.

Det skulle også bare ta 14 minutter og 25 sekunder før kveldens første nettsus skulle komme.

Liverpool maktet ikke å klarere et hjørnespark fra Arsenals venstreside. Ballen havnet i beina til sveitsiske Lia Wälti som banket til.

Ballen suste kontant inn i keepers høyre hjørne, og samtidig Arsenal opp i ledelse 1-0 på Select Security Stadium.

Drøyt syv og et halv minutt senere smalt det igjen fra Arsenals kanoner, og denne gangen med norsk krutt.

Etter å ha driblet seg inn fra venstresiden fikk Frida Maanum tid og rom til å avslutte, og satte kontant ballen i mål til 2-0.

Vakkert arbeid av midtbanespilleren og sørget for at Arsenal trygget ledelsen.

Flere scoringer ble det ikke i Liverpool og Arsenal sikret seg sin tredje borteseier på syv dager.

Det var også en særdeles viktig seier. Etter Manchester United sin seier mot Leicester ligger nå Arsenal likt med de røde djevlene på toppen av tabellen – begge med 12 poeng og 11 plussmål.

Arsenals 11er: Zinsberger, Wienroither ('64), Wubben-Moy, Catley, McCabe ('76), Little (C), Walti ('64), Maanum ('90), Mead, Blackstenius ('76), Foord

Innbyttere: Marckese, Williams, Beattie ('76), Maritz, Reid, Nobbs ('64), Miedema ('76), Iwabuchi ('90), Agyemang