Gunners rett i øret

Av: Joakim Rødven 16.08.23

PRESSEMELDING: Nå kan du du lytte til alle kampene til Arsenal direkte i lydappen Untold.

Alle Amedias +Alt-abonnenter har tilgang til tjenesten. Kampene leveres av erfarne engelske kommentatorer og eksperter.

Amedia har inngått en avtale med britiske talkSport om rettigheter for direktesendt lyd fra alle kampene i Premier League for de neste sesongene.

De vil ligge i Untold-appen, hvor Amedia er med på eiersiden og 350.000 har allerede tilgang gjennom +Alt-abonnement på sin lokalavis, i tillegg til at appen også er tilgjengelig i det åpne markedet.

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball.

Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når det skjer, enten det er på Emirates eller Kenilworth Road, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

John Anderson og den tidligere Arsenal-spilleren Eddie McGoldrick kommenterer den første kampen mot Forest.

– Dette er et perfekt tilbud for de som for eksempel er på farten eller oppholder seg utendørs mens kampene pågår, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å følge sendingene fra Premier League på TV. Derfor er vi veldig glade for at vi nå kan tilby dette til alle våre +Alt-abonnenter uten å øke prisen. Med direktesendt Premier League og eksklusive podkastepisoder sammen med det allerede omfattende sportstilbudet og mer enn 100 aviser, er dette et meget sterkt produkt, sier han.

Du kan lese mer om hvordan du får tilgang til Untold på Nettavisen.

Helge Birkelund
Direktør Sportsutvikling
Amedia AS