Eidevall forlenger med Arsenal

Av: Joakim Rødven 05.10.23

Damelagtreneren har signert en ny kontrakt med The Gunners.

Sesongstarten har ikke gått helt etter planen for Arsenal Women, ettersom de både røyk ut av Champions League-kvalifiseringen mot Paris FC og tapte åpningskampen mot Liverpool.

Likevel har både klubb og manager Jonas Eidevall ingen planer om å gå fra hverandre med det første.

Torsdag ettermiddag kunne klubben informere at svensken har signert ny kontrakt med The Gunners, som ifølge The Athletic skal være på tre år. 

- Jeg er så stolt over å ha signert en ny kontrakt med denne klubben. Jeg er klar over privilegiet og ansvaret som kommer med rollen min i Arsenal. Dette er en spesiell plass med en spesiell gruppe spillere og ansatte, og vi har alle en tro på at det ligger en god fremtid foran oss, sier Eidevall til Arsenal.com.

Eidevall tok over styringen etter Joe Montemurro trakk seg i 2021. 

Siden da har det blitt ett trofé under den tidligere FC Rosengård-trenerens ledelse, som kom i FA Women's Tyres League Cup i vår, hvor vi slo Chelsea.

Sportsdirektør Edu sier han er henrykt over at Eidevall har forlenget kontrakten sin med Arsenal, og legger til at det er en spennende tid for Arsenals damelag.

- Denne annonseringen er et viktig signal på vår fornyede forpliktelse på reisen vi går i møte. Som klubb er ambisjonen vår å kjempe i toppen og Jonas vil spille en viktig rolle for å hjelpe oss til akkurat det. 

Vi gratulerer Eidevall med sin nye kontrakt, og ønsker damene lykke til i sesongen 2023/24.