Kampdetaljer

Avgjorde etter sen scoring

Av: Jostein Solstad 25.01.17
  • MLS All Stars 1

    Drogba 45
  • Arsenal 2

    Campbell 11
    Akpom 87

Didier Drogba scoret nok en gang mot Arsenal, men Chuba Akpom sikret seieren i sluttminuttene.

Natt til fredag (norsk tid) spilte Arsenal sin andre treningskamp for året, og sin første av to treningskamper under USA-turneen sin. Med flere førstelagsspillere tilbake fra ferie stilte Arsène Wenger med et relativt slagkraftig lag, også på benken.


Og det var også Arsenal som kom best i gang i Avaya Stadium i California. Joel Campbell ble felt i vertenes 16-meter, og fikk dermed også et straffespark. Den tok han selv, og satte ballen i mål forbi Philadelphia-keeper Andre Blake.


Som han hadde en tendens til i sin tid i Chelsea, viste Didier Drogba nok en gang hvorfor Arsenal-fansen hatet å møte ivorianeren. Like før pause i San Jose fikk Petr Cech og Rob Holding avverget de to første forsøkene til spissen, men på sitt tredje forsøk fikk 38-åringen til slutt målsus.


Lagene gikk derfor til pause på stillingen 1-1.


Det så også lenge ut som at det skulle ende i uavgjort – og straffesparkkonkurranse – men tre minutter før full tid dukket innbytter Chuba Akpom opp og sikret seieren mot MLS All-Stars. Et strøkent innlegg fra en annen innbytter, Nacho Monreal, var bare å plassere inn i mål for den unge spissen.


Arsenal tar derfor sin første seier i årets pre-season, etter at de spilte 1-1 bort mot Lens i forrige uke. The Gunners avslutter sin turne i USA neste uke, da de møter MLS-laget Chivas natt til mandag 1. august.


PS: Ifølge rapportene skulle også Rob Holding ha gjort sakene sine bra mot All-Star-laget. Det lover bra i disse tider hvor forsvarsrekken vår ser noe tynn ut...

MLS All Stars

Andre Blake (Nagbe 46)
van Damme
Ciman
Keegan Rosenberry (Giovinco 46)
Kellyn Acosta (Vincent 67)
Dos Santos Leite
Pirlo (Piatti)
Kyle Beckerman (Trapp 46)
dos Santos (Bingham 46)
Villa (Kljestan 32)
Drogba (Birnbau 46)

Arsenal

Cech (Martinez 67)
Debuchy (Bellerin 46)
Holding
Bielik (Chambers 46)
Gibbs (Monreal 46)
Elneny (Zelalem 67)
Coquelin (Xhaka 46)
Oxlade-Chamberlain (Willock 67)
Wilshere (Iwobi 46)
Campbell (Jeff Reine Adelaide 67)
Walcott (Akpom 67)